Over ons


Lianne van Genderen Interieuradvies & Ontwerp is een jonge nieuwe onderneming die is gestart uit een passie voor interieur. Na de opleiding tot interieuradviseur is Lianne verder gegaan met een opleiding ondernemen waar dit bedrijf uit voort is gegroeid.

De core business die wij bieden zijn kleuradviezen, (re)styling, ontwerpen en personal shopping. Wat ons uniek maakt is dat wij ons voornamelijk richten op de klant en de service die wij bieden. Lianne heeft een professionele kijk op interieur en samen met de klant stelt zij een leefbaar interieur samen wat bij hen past. Daarnaast kunnen wij ook gelijk de uitvoerende partij zijn, zo kan dus al het werk uit handen gegeven worden. Lianne werkt graag flexibel en houdt zich niet aan de nege tot vijf mentaliteit, afwisseling en uitdagingen zijn een must!

Merkwaarden die voor Lianne van Genderen Interieuradvies & Ontwerp belangrijk zijn: eerlijkheid, betrouwbaarheid, servicegericht en sociaal. Onze werkwijze is persoonlijk, ruimdenkend en probleemoplossend. Het doel is om elke klant een passend interieur te geven waar hij of zij met plezier in kan leven.